ΑΝΕΚ: Εκδηλώσεις κρητικών σωματείων

2016-02-09_055058

Την Αnek Lines επέλεξαν για ακόμη μία χρονιά τα κορυφαία κρητικά σωματεία της Παγκρητίου Ενώσεως και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων (ΠΟΚΣ) για τις μεγάλες ετήσιες εκδηλώσεις τους.

Έτσι, και φέτος εκατοντάδες Κρήτες και φίλοι της Κρήτης, έδωσαν ραντεβού στην καρδιά του χειμώνα στο πλοίο «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» της Αnek Lines, όπου φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου, στις 17/1, και της ΠΟΚΣ, στις 31/1, αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος της «Παγκρητίου Ενώσεως», κος Γ. Μαριδάκης, ευχαρίστησε θερμά την Αnek Lines για τη φιλοξενία και επαίνεσε τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ενώ τόνισε  το εξαιρετικό έργο του “Συλλόγου Όραμα Ελπίδας”, εκπρόσωποι του οποίου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ενημέρωσαν για την ουσιαστική και σημαντική αξία της δωρεάς του μυελού των οστών.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΠΟΚΣ, κος Μ. Πατεράκης, πραγματοποίησε έναν σύντομο απολογισμό του ’15, αναφέρθηκε στην καθιερωμένη απλόχερη φιλοξενία της Αnek Lines, στην ευγένεια των πληρωμάτων της και εστίασε στους στόχους της Ομοσπονδίας.

Τέλος, ο Σύμβουλος Διοίκησης της Αnek Lines, κος Χ. Σαλβαράκης, τόνισε τους ιδιαίτερους δεσμούς που ενώνουν την ΑΝΕΚ LINES με την Κρήτη και τους απανταχού Κρήτες και υποσχέθηκε ότι για ακόμη μια χρονιά η εταιρεία θα συνεχίσει να παραμένει σταθερά δίπλα σε όλους τους Έλληνες.

Στις εκδηλώσεις το παρών έδωσαν Κρητικά Σωματεία της Αττικής,  Πολιτικοί Εκπρόσωποι, Εκκλησιαστικές και Λιμενικές Αρχές.
Οι προσκεκλημένοι των κρητικών συλλόγων για δύο συνεχόμενες Κυριακές παρευρέθηκαν στο «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» της ANEK LINES, απήλαυσαν την φημισμένη κρητική φιλοξενία, πεντανόστιμα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα, διασκέδασαν με γνωστά κρητικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα και αντάλλαξαν θερμές ευχές για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε.