Ύδρα: Μιαούλεια 2016

miaoulia-2016
Εορταστικές εκδηλώσεις “ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2016” στην Ύδρα
 
Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ύδρας κ. Γεωργίου Κουκουδάκη και με την παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις “ΜΙΑΟΥΛΕΙΑ 2016” που διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή Ύδρας.
 
Στις εκδηλώσεις παρέστησαν επίσης βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, η Πρέσβειρα της Αργεντινής Carolina Perez Colman, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Π.Ν. Γεώργιος Γιακουμάκης, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Π.Ν. Κωνσταντίνος Καραγεώργης, ο Διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Αθανάσιος Ντούνης, φορείς της τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και πλήθος κόσμου.
Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ύδρα ο κ. Υπουργός συνοδευόμενος από τον κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επισκέφθηκε την Λιμενική Αρχή Ύδρας και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη του Λιμενικού Σώματος, τον Διοικητή της Σχολής, καθώς και με πολιτικό και διδακτικό προσωπικό της ΑΕΝ.
Τέλος, με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου ο κ. Υπουργός επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Εθελοντών Ύδρας.
 
Διαθέσιμο φωτογραφικό υλικό έχει αναρτηθεί στο www.hcg.gr.