ΟΛΠ: Επίσκεψη 17μελούς αντιπροσωπείας Γερμανών βουλευτών

photo3

Επίσκεψη 17μελούς Αντιπροσωπείας Γερμανών Βουλευτών όλων των κομμάτων από το κρατίδιο της Σαξονίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ Α.Ε.

Οι συμμετέχοντες συναντήθηκαν με τον Αναπλ. Δ/ντος Συμβούλου κ. Σταύρο Κυραμαργιό, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Αθανάσιο Λιάγκο, τον Γενικό Διευθυντή κ. Σταύρο Χατζάκο καθώς και επιτελικά στελέχη του Οργανισμού και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα για το στρατηγικό σχεδιασμό του λιμένα αλλά και τον σημαντικό ρόλο του στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας στους τομείς τόσο της ακτοπλοΐας – κρουαζιέρας όσο και στη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων και αυτοκινήτων.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία και έμειναν ιδιαίτερα  ικανοποιημένοι από την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και την τεχνογνωσία σε όλους τους τομείς, καθώς έγινε αντιληπτό ότι το λιμάνι του Πειραιά αποτελεί με το μεγάλο μέγεθος του δύναμη ασφαλείας και ανάπτυξης και είναι ένα ασφαλές λιμάνι για το σύνολο της νοτιανατολικής Ευρώπης που βιώνει μια περίοδο ταραχών με κύματα προσφύγων.

Δημοσιεύτηκε από τον στις Μαρ 11 2016 στην θεματική ενότητα Λιμάνια

Μπορείτε να παρακολουθείτε την δημοσίεύση αυτή μέσω του καναλιού RSS 2.0

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Sea Speed Ferries

Golden Star Ferries


Diavlos Salvage Towage Ltd


Ναυτιλιακό Επιμορφωτικό Κέντρο για Πρόληψη της Ρύπανσης, Ασφάλεια στη Θάλασσα και Περιβαλλοντική Ενημέρωση